Forum -> jaka dieta przy łuszczycy

Tytuł:jaka dieta przy łuszczycy
Autor:martwa
26.8.2011, 11:03
forumowicze jeśli jesteście na tej stronie to penie macie problem z tą chorobą podobnie jak ja, podzielcie się co jecie żeby łagodzić, a nie nasilać tej choroby

Odpowiedz:

Tytuł:
Autor:
Tekst:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Co jest większe, słoń czy księżyc

chorzy_na_cukrzyce.jpgleczenie_niedokrwienie_serca.gifjak_sobie_radzic_z_chorobami_tetnic.jpgzrozumiec-depresje.jpganestezjabariatryczna.jpgchirurgia_polska.gif

• Forum
    • Hello. And Bye....(więcej)
    • Łuszczycę mam na głowie i noszę długie włosy. lekarstwo które mi pomaga to jest Belosalic. Natomiast mam też małe plamki na ciele i w tym wypadku stosuję Clobederm w kremie. Zdarza się że...(więcej)
    • niekoniecznie jest to łuszczyca, może to być też grzybica paznokci. Łuszczyca paznokcia występuje najczęściej z innymi zmianami skórnymi. Płytki są najczęściej zniekształcone. Raczej nik...(więcej)
    • samo nie przejdzie, skontaktuj się z lekarzem, najlepiej dermatologiem, zrób to teraz, bo są duże kolejki, więc zanim Ci się to rozwinie na dobre będziesz wiedziała jak to leczyć....(więcej)
    • Musisz najpierw wykluczyć wszelkie alergie. Łuszczyca może mieć postać krostek, ale zazwyczaj występuje w kilku miejscach na raz nie tylko na plecach. Zalecam wizytę u dermatologa....(więcej)
    • mnie na skóre głowy pomaga tylko jedno - cygnolina. wiem ze trzeba ja zmywac po 2 godzinach (i podobno nie wolno jej stosowac na głowie, ale co tam), ja ją zostawiam na noc. troche piecze i są ci...(więcej)
    • Jeśli w ciąży to nie wiem jak z lekami ale na pewno można kosmetyki probiotyczne które na łuszczycę pomagają. Poczytaj sobie o PSR to jest krem na bazie probiotyków . Daje bardzo dobre rezult...(więcej)
    • Najlepiej udaj się do dermatologa i poproś o skierowanie na naświetlanie. to Ci napewno złagodzi a być może i pomoże że znikną Ci te plamnki na jakiś xxx ...(więcej)
    • Wiolu zastosuj sobie dla odmiany DERMOVATE płyn, mi pomaga szczególnie jak mam iść do fryzjera to tak przez tydzień wcześniej smaruje głowę. Jeśli chodzi o szampon to używam normalnego żade...(więcej)
    • Cześć. Ja mam łojotokowe zapalenie skóry oraz łupież i stosuje szampon BLUE CAP. Jestem z niego zadowolony...(więcej)
    • hej. Oczywiście to może być objaw łuszczycy dlatego szybko powinnaś zgłosić się do dermatologa....(więcej)
    • Ja mam łuszczyce od.... sama już ie pamiętam ile miałam lat jak pojawiła się u mnie ta choroba. Ale żyję z nią normalnie... i włosy również farbuję ... tk więc spokojnie możesz sie nie ...(więcej)
    • A czy mógłbyś podać ile kosztowała Cię kompleksowa kuracja, bo obawiam sie że mnie najzwyczajniej nie stać???...(więcej)
    • Witam u mojej córki dermatolodzy stwierdzili łuszczycę ale nie robili w tym kierunku żadnych badań ani wycinków. Strasznie ją wysypało ma dopiero 2 latka a ma 80% chorego ciała. Chciałabym ...(więcej)
    • Chorując na łuszczycę i odczuwając dziwne bóle tam gdzie umiejscowione jest ognisko choroby powinieneś jak najszybciej odwiedzić specjalistę, ponieważ może być to groźne dla Twojego zdrowi...(więcej)
    • Ja idę do lekarza dermatologa, mówię, że chcę do sanatorium. Dostaje skierowanie na badania, wracam z wynikami, lekarz wypisuje mi wniosek do NFZ i sam go wysyła i czekam na informację. Jeżdż...(więcej)
    • Chcielibyśmy zaoferować Państwu oryginalny krem Kartalin. To wyjątkowy produkt teraz jest dostępny w UE, szczególnie w Polsce. Unikalny rozwój tego produktu pomógł mu podjąć godne miejsce n...(więcej)
    • forumowicze jeśli jesteście na tej stronie to penie macie problem z tą chorobą podobnie jak ja, podzielcie się co jecie żeby łagodzić, a nie nasilać tej choroby...(więcej)
    • Próbowałam i działa, ale nie jest to dobra metoda ( zwłaszcza dla osób z przeciwskazaniami, czyli jasna karnacja, pieprzyki, żylaki ). Solarium jest b. niebezpieczne- rak skóry. Rewelacyjne są...(więcej)
    • Witam wszystkich serdecznie, niedawno dowiedziałam się, że mam łuszczycę. Nie bardzo wiem co teraz zrobić? Jak to się leczy? Czy potrzebna jest jakaś specjalna terapia? Czy będę musiała zre...(więcej)
    • Mój chłopak ma łuszczycę i nic mu nie pomaga.Podasz mi nazwę tego preparatu? Dziękuje....(więcej)
    • Pewnie ten krem kosztuje majątek....(więcej)
    • lub pod nr tel. 693 99 4 188...(więcej)