| Tytuł: | pytanko |
| Autor: | wiola 16.3.2010, 13:39 |
| witam od 10 lat choruje na łuszczyce stosowałam różne środki ale teraz używam ELOCOM na głowę napiszcie mi jaki szampon najlepiej stosować | |
| Tytuł: | DERMOVATE płyn |
| Autor: | rikelme 9.5.2010, 11:34 |
| Wiolu zastosuj sobie dla odmiany DERMOVATE płyn, mi pomaga szczególnie jak mam iść do fryzjera to tak przez tydzień wcześniej smaruje głowę. Jeśli chodzi o szampon to używam normalnego żaden typu dermatologicznego. Jakieś 3 miesiące temu pojawiły mi się plamy na ramionach i szyi(wiadomo że to trochę wk...), a tez choruje od prawie 10 lat i nie miałem w tym miejscu wcześniej-gdzieś tam przy początkach pojawienia sie u mnie tej xxx w postaci maści stosuje kilka lat. Lekarka przepisała mi maść ELIDEL -po 2-3 tygodniach stosowania plamy zniknęły ,smarowałem kilka razy dziennie mówię bardzo poważnie i bez kitu. To jest maść którą przepisują na trądzik w wieku młodzieńczym itp. Jest trochę droga bo płaciłem 67 zł za 15 g. Ale mówię szczerze POMOGŁO. Tylko były to plamy dopiero można powiedzieć świeże, dopiero się pojawiły. Na łokciach (przez tyle lat choroby plamy na łokciach zniknęły mi tylko raz na rok póżźniej znowu sie pojawiły)ELOCOM używam cały czas jak wcześniej pisałem,teraz testuje ten psoriasis crem podobno pierwszy w rankingu, ale dopiero od 3 dni go mam, także odezwę się za jakiś czas | |